BLOG

Briket Makinası Nasıl Yapılır ?

Briket makinası sırasıyla proje tasarım, mekanik imalat, hidrolik imalat, elektrik otomasyon ve astar – boya imalatı şeklinde müşterilerimize kadar ulaşır. Briket makinası yapımında kaliteli hammadde kullanımı gerçekten çok önemli bir noktaya gelmiştir.

Örneğin çin pazarında üretilen makinalar 5.000 – 20.000 $ cıvarında alıcı bulmaktadır. Bu fiyatlar müşterilerimize cazip gelebiliyor fakat şunu iyi bilmeliyiz ki bu fiyatlarda alınan makine müşterilerimizin karşısına kısa vadeli bir yatırım olarak çıkacaktır. Bu tarz düşük fiyatlardaki makinelerin hiçbir parçası kaliteli olmayacaktır. Piyasada demirin kilosu 2,5-3 tl cıvarındayken ve bir makine ort. 5-10 ton gelirken makinenin fiyatı mümkün değil bu seviyelere düşmez.

Müşterilerimizin briket makinası nasıl yapılır şeklinde sık sık Google üzerinde arama yaparak iyice analiz yapması gerekir.

Yapı Ve İnşaat Sektöründe Kullanılmak Amacı İle Ülkelerin Ve Şehirlerin, İklimsel Ve Coğrafi Şartlarına Göre Belirlediği Standartlara Uygun Sertlik, Yük Taşıma Kapasitesi, Ses İzolasyonu, Isı Yalıtım Kabiliyeti Ve Uygun Ölçülerde Briket Üreten Makinalar İle Kent İçi Çevre Düzenlemesinde Sert Veya Ayırıcı Zemin Oluşturmak Amacı İle Dekoratif Olarak Biçimlendirilebilen Parke Taşı, Yaya Ve Araç Trafiğini Veya Toprak Ve Sert Zemini Ayırmak İçin Kullanılan Bordür Taşını Üreten Makinalar Genel Adıyla Briket Makinası Olarak Adlandırılır.

73 27 44 62 163

İletişim Formu

logoalt

Bir BEYAZLI GRUP Kuruluşu Olan Bess; Kilit Parke Makinası, Briket - Bims Makinası ve Kalıp Sanayii Ticari Faaliyetlerine 2007 Yılı İtibarı İle Trabzon'da Başlamış, Bünyesine Kattığı Deneyimli Ve Uzman Kadrosu Sayesinde Hızla Büyümeyi Amaç Edinmiş ve 23 Farklı Ülkeye İhracat Gerçekleştirme Başarısı İle Sektörün Lider Firmasıdır...

BİZE ULAŞIN

maps Yanlıca Mahallesi Akoluk Belediye Karşısı Trabzon / Türkiye
 
telefon +90 462 321 07 78
+90 549 325 66 67
 
mail [email protected]
 
mail Pazartesi - Cumartesi
© 2023 | Tüm Hakları Saklıdır. Her Hakkı Beyazlı Group'a Aittir.